Contact

Ook OptiZorg past de aandacht voor u aan.

Gedurende de tijd dat we met zijn allen voornamelijk binnen moeten blijven heeft OptiZorg een aantal mogelijkheden voor kinderen, volwassenen en gezinnen om toch begeleid te worden.

 

Wilt u telefonisch advies of een luisterend oor.

Als extra service kunt u me telefonisch bereiken. Dit doe ik via de site hulplijnonline. Dit is voor u een goedkope manier om een luisterend oor of raad en advies te krijgen voor situaties in uw gezin.

Geef in het contactformulier onderaan deze pagina aan als u telefonisch geholpen wil worden. We maken dan een belafspraak.

Voor begeleidingstrajecten werk ik via een privacy vriendelijke omgeving.

Is er meer nodig dan meekijken of een luisterend oor. Heb je moeite om het te doen met hoe het nu is. Ik help je om te zijn met wat er is en rust te ervaren in de chaos. Het toelaten van wat er is is nu ontzettend helpend. Ik help je graag om via accepterend voelen weer rust in jezelf te vinden zodat de dagelijkse dag aangegaan kan worden.

Voor deze gevallen maken we een afspraak om te beeldbellen. Hiervoor geld een tarief van 30 € per half uur. Sessies duren ongeveer 1 uur. We rekenen de gebruikte tijd af.

Gelijk een afspraak maken? Bel 06-44642320 of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

OptiZorg

Ineke van Staalduinen
Fideliolaan 3
7577 JD  Oldenzaal
Tel: 06-44642320
KvK Oost Nederland 08198271

Contactformulier

Vul dit formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt om contact te leggen over de door u vermelde vraag.

Naam*

Telefoonnummer*

Email*

Bericht

* verplichte velden